Restaurant I-Dock
Als onderdeel van het door Bakers Architecten ontworpen Room Mate Hotel Aitana, is aan de passantenhaven restaurant I-Dock gevestigd. De zaak, bijna dag en nacht geopend, zit op de begane grond en grenst direct aan het water, waar ook de prachtige passantenhaven ligt, met plek voor 60 boten.
Het restaurant is opgedeeld in twee gebieden, de bar-lounge en het restaurant. Nabij de bar is het loungegedeelte waar men ‘laag’ kan zitten en ‘s avonds onder de ambiance van een DJ de mogelijkheid heeft om te dansen. In het geheel glazen tochtportaal is een wijnkoeling voorzien die de afscheiding vormt tussen restaurant en entree. Het restaurantgedeelte is voorzien van een lange bank waar men aan de ene zijde zicht heeft op de open keuken en aan de andere zijde kan uitkijken over de haven. Om de grote smalle ruimte te voorzien van meer intimiteit zijn roomdividers geplaatst en de tafels voorzien van individuele verlichting. De gekozen kleuren en materialen sluiten aan op het interieur van het hotel, ontworpen door de Spaanse interieurarchitect Tomas Alia.